La direcció del PP desembarca a Catalunya, però no serveix de res

La direcció estatal del Partit Popular (PP) sap que la formació ja fa temps que té un problema a Catalunya. El seu electorat ha desconnectat del seu missatge; el seu líder, Alejandro Fernández, no acaba d’arrossegar noves adhesions; la marca no ven, i la polarització pel procés ja no funciona.

És per això que, fins que no hi hagi una estratègia clara i un lideratge fort al PPC per intentar remuntar els resultats del partit, el PP ha apostat per enfortir la seva presència a Catalunya a base desplaçar membres de la direcció estatal a actes i reunions a diferents punts del territori català.

Els populars fa mesos que envien a Catalunya secretaris i vicesecretaris de l’executiva, el mateix Pablo Casado, diputats destacats del Congrés i cares conegudes del partit. Però, en contra del que es pensaven, això ni ha millorat la imatge del PP, ni ha provocat un increment de la intenció de vot ni més suportso al PPC, ni ha aconseguit una presència mediàtica més gran que la que tenien fins abans d’iniciar el desembarcament. Tant és així que des del partit a Catalunya avisen que aquesta estratègia no funciona i demanen altres accions més potents.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.