El futur dubtós d’Ernest Maragall

El pacte pels pressupostos de la Generalitat va fer que ERC de Barcelona s’hagués d’empassar el gripau més gran, anunciant que permetria l’aprovació dels comptes de l’alcaldessa Ada Colau. El cap de files d’ERC, Ernest Maragall, es va veure obligat a dir públicament que canviaven de criteri perquè el seu partit i el president de la Generalitat li ho demanaven, cosa que a la pràctica suposava supeditar Barcelona als interessos de Pere Aragonès i del Govern. És justament això el que fa que molta gent a ERC-Barcelona ja estigui posant en dubte que Maragall pugui tornar a ser el candidat a l’alcaldia el 2023, tot i haver guanyat les darreres eleccions municipals.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.