Arran ocupa la seu de Salut “per denunciar l’empitjorament de la salut mental” dels joves

L'organització ha preparat activitats esportives i lúdiques que s'allargaran fins a les 14:30

Arran ocupa la seu del Departament de Salut

Foto: @Arran_jovent

L’organització juvenil de l’esquerra independentista Arran ha ocupat aquest dijous la seu del Departament de Salut “per denunciar l’empitjorament de la salut mental del jovent” a Catalunya, segons han explicat a través de Twitter. A les 10 del matí, un centenar de persones han accedit al pati de l’edifici, on han col·locat taules amb beguda i menjar, així com equips de so per les actuacions musicals previstes.

“Som una generació que cada dia té menys expectatives de futur, que es veu obligada a viure l’angoixa d’un present que ens ofega i que ens manté en una inestabilitat i incertesa constant. Ens hem cansat de demanar les engrunes, ara ho volem tot!”, ha afirmat la portaveu d’Arran, Marina Gispert, abans que es produís l’ocupació.

L’organització, que reclama millorar les polítiques de salut mental i denuncia el “creixent malestar entre els joves causat per la crisi econòmica i els efectes socials de la pandèmia”, ha preparat diverses activitats lúdiques i esportives per les persones que s’hi apropin, com concerts, col·loquis i classes de body combat. Segons la programació que han compartit a les xarxes socials, es preveu que l’ocupació durarà tot el matí, fins a les 14:30.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.