Els treballadors de l’escorxador Avidel van a la vaga contra la precarietat laboral

CCOO convoca els aturs els dies 9 i 10 de desembre per a demanar que l'empresa Seresse assumeixi de manera directa a tota la plantilla de l'acorador

L'escorxador Avidel, a Lleida

Els treballadors i treballadores de l’escorxador Avidel, situat a Lleida i pertanyent al Grup Vall Company, aniran a la vaga els dies 9 i 10 de desembre per a exigir a l’empresa principal Seresse que totes les persones que treballen en l’acorador passin a formar part de la plantilla directa. L’aturada, convocada per CCOO d’Indústria, s’iniciarà a les 21.00 h del 8 de desembre en defensa d’unes condicions laborals dignes.

Segons explica en un comunicat CCOO, la direcció d’Avidel insisteix a mantenir les empreses multiserveis, amb unes condicions laborals i econòmiques inferiors a les que marca el conveni estatal d’escorxadors d’ocells i conills. Amb la seva decisió, entén CCOO, l’empresa ha dinamitat la possibilitat d’arribar a un acord i ha abocat als treballadors a la vaga.

A més, el sindicat denuncia que el personal està sent víctima de coaccions i amenaces perquè l’aturada no es produeixi. CCOO ho ha denunciat davant la Inspecció de Treball per la vulneració del dret fonamental de vaga.

CCOO d’Indústria ha convocat a una assemblea als delegats i delegades de les indústries càrnies de Catalunya per a mostrar el seu suport a la plantilla d’Avidel.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.