Els treballadors de l’escorxador Avidel van a la vaga contra la precarietat laboral

CCOO convoca els aturs els dies 9 i 10 de desembre per a demanar que l'empresa Seresse assumeixi de manera directa a tota la plantilla de l'acorador

L'escorxador Avidel, a Lleida

Els treballadors i treballadores de l’escorxador Avidel, situat a Lleida i pertanyent al Grup Vall Company, aniran a la vaga els dies 9 i 10 de desembre per a exigir a l’empresa principal Seresse que totes les persones que treballen en l’acorador passin a formar part de la plantilla directa. L’aturada, convocada per CCOO d’Indústria, s’iniciarà a les 21.00 h del 8 de desembre en defensa d’unes condicions laborals dignes.

Segons explica en un comunicat CCOO, la direcció d’Avidel insisteix a mantenir les empreses multiserveis, amb unes condicions laborals i econòmiques inferiors a les que marca el conveni estatal d’escorxadors d’ocells i conills. Amb la seva decisió, entén CCOO, l’empresa ha dinamitat la possibilitat d’arribar a un acord i ha abocat als treballadors a la vaga.

A més, el sindicat denuncia que el personal està sent víctima de coaccions i amenaces perquè l’aturada no es produeixi. CCOO ho ha denunciat davant la Inspecció de Treball per la vulneració del dret fonamental de vaga.

CCOO d’Indústria ha convocat a una assemblea als delegats i delegades de les indústries càrnies de Catalunya per a mostrar el seu suport a la plantilla d’Avidel.

(Visited 157 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari