L’Ajuntament de Sant Adrià afirma que els talls de llum de la Mina són per “l’ús fraudulent”

Endesa ha començat a fer "talls individuals controlats" en determinats habitatges i altres tasques tècniques

Edifici del barri de la Mina (Sant Adrià de Besòs)

L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs ha emès un comunicat relacionat amb els continus talls de llum que els veïns de la Mina han patit aquesta darrera setmana en el qual han “constatat” que la principal causa és “l’ús fraudulent” de l’electricitat que fan determinades persones. El consistori ha explicat que la comesa que connecta al subministrament els edificis Boreal, Venus i Saturn del barri és conjunta, i això “fa que una sobrecàrrega en un d’ells afecti a tots els blocs”.

Aquestes incidències, segons assenyala el comunicat, venen derivades de l’ús indegut de la llum que es fa “en determinats habitatges”, concentrat “especialment en un dels blocs”, motiu pel qual “ja s’ha començat a actuar en forma de talls individuals controlats per part de la companyia” (Endesa). L’Ajuntament ha lamentat “que els veïns i veïnes del barri hagin de patir aquesta situació” i ha anunciat que durant el cap de setmana han començat els treballs necessaris per evitar “que la sobrecàrrega en un bloc afecti la resta”.

En l’escrit el consistori reconeix que es tracta d’una “situació enquistada que ja s’havia reivindicat des de feia temps”, però assegura que tant l’Ajuntament com l’Alcaldia, encapçalada per la batlle Filo Cañete (PSC), “estarem damunt d’aquest tema fins que es resolgui satisfactòriament pels veïns”.

(Visited 72 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari