Quina ha estat l’última mentida de Núria Llorach al Parlament?

Anunci al portal web de la CCMA de la presència de l'activista repressaliat Marcel Vivet a El matí de Catalunya Ràdio

Dir que El matí de Catalunya Ràdio no presenta al tertulià Marcel Vivet com “activista represaliat”. Ho ha fet en una resposta per escrit a una pregunta del diputat de Vox Alberto Tarradas. Tarradas va demanar a la presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) “el motiu pel qual al web de la Corporació es qualifica Marcel Vivet d’activista represaliat”. I la resposta de Llorach, datada el 16 de novembre, va ser: “En relació a la pregunta parlamentària plantejada pel grup parlamentari de Vox, i d’acord amb la informació facilitada per la Direcció del mitjà ràdio, al Sr. Vivet no se’l presenta al programa com a represaliat, tal i com planteja la pregunta de l’Il·lustre. Sr. Diputat, sinó com a activista, d’acord amb els criteris professionals de l’equip de direcció del programa”.

Només cal entrar al web de la CCMA i constatar que sí que es presenta a Marcel Vivet com a “activista represaliat”. Així es pot veure, per exemple, en la captura de pantalla que adjuntem, en la qual es llegeix que Vivet va intervenir a la tertúlia del dia 21 de setembre i se’l va presentar com a “activista represaliat i professor”. Llorach trasllada la responsabilitat de la seva mentida al director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, amb qui manté una relació dolenta des de que va intentar cessar-lo arran de la marxa de Mònica Terribas de l’emissora.

Marcel Vivet va ser condemnat a cinc anys de presó per desordres públics, atemptat contra un agent de l’autoritat (se l’acusava d’agredir a un mosso d’esquadra) i lesions lleus. La Generalitat que va actuar com a acusació en el seu cas va interposar, en conèixer la pena que li havien imposat, un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per demanar que se li rebaixi la condemna.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.