Centenars de joves ataquen la discoteca Waka Sabadell, acusada de racisme

Un noi colombià va denunciar fa un mes que els porters li van denegar l'accés pel seu color de pell i després li van donar una pallissa

Waka Sabadell

La discoteca Waka Sabadell, situada a Sant Quirze del Vallès, va rebre anit la ira de centenars de joves que van protestar pels recents episodis de suposat racisme ocorreguts en el local. Pedres, tanques, ampolles i fins i tot bengales van servir als autors de les protestes per a destrossar part de les instal·lacions del negoci i mostrar així la seva indignació.

Les protestes arriben setmanes després que un jove colombià denunciés que els porters de la discoteca li van denegar l’accés pel seu color de pell i després li van donar una pallissa a base de puntades i cops de puny. A més, el passat cap de setmana, un altre barceloní de 24 anys també va ser víctima dels cops dels empleats de seguretat de Waka Sabadell, que abans li havien lligat amb brides. El dimarts va denunciar els fets enfront dels Mossos d’Esquadra.

Segons El Periódico, els joves havien convocat la concentració a través de les xarxes socials. Fonts dels Mossos d’Esquadra indiquen que tot es va iniciar al voltant de les 23.00 h, quan la discoteca encara no havia obert les seves portes. Un grup d’uns 30 xavals haurien aconseguit entrar a l’establiment i van provocar altercats.

En les últimes setmanes, tal com va informar en EL TRIANGLE, locals nocturns de Sant Quirze del Vallès, Badalona i Girona han estat escenari de suposats casos de racisme. La patronal de l’oci nocturn, Fecasarm, descarta les motivacions racistes dels diferents casos i remarca “l’agressivitat” dels joves en qüestió.

(Visited 414 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari