FGC restableix la connexió a la S1 excepte el tram entre Terrassa Rambla i Les Fonts després de la esllavissada

Els tècnics de la Generalitat estimen que el segment afectat es restituirà en una setmana

La línia S1 dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ja ha recobrat en gran part la normalitat després del despreniment que es va produir sobre les vies entre les estacions de Les Fonts i Terrassa Rambla. Els tècnics han aconseguit restablir el servei en els trams previ i posterior a aquest punt.

Així, es pot viatjar de Terrassa Nacions Unides a Terrassa Rambla i de Les Fonts a Plaça Catalunya (Barcelona). El segment interromput se substitueix amb un viatge per carretera. El servei funciona amb normalitat i els horaris habituals del cap de setmana.

Un despreniment al voltant de les 16.30 h del divendres va obligar a tallar la línia S1 entre Sant Cugat i Terrassa Nacions Unides. La terra i els enderrocs van afectar les dues vies i la catenària i van interrompre el servei.

Ara, FGC tracta de recuperar la zona danyada i en col·laboració amb l‘Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, tractarà d’avaluar l’estat del terreny i de dur a terme les actuacions pertinents per a evitar nous contratemps i restituir per complet la S1.

(Visited 156 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari