Qui acusa Rufián de deixar-se humiliar pel PSOE i els Comuns?

Josep Costa
Josep Costa

El fins fa poc vicepresident del Parlament de Catalunya, Josep Costa, ha preguntat a Gabriel Rufián a Twitter: “Fins quan et deixaràs humiliar pel PSOE i els Comuns?”. En el mateix escrit, Costa acompanya el text amb una expressió anglesa: “Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me!” (si m’enganyes una vegada, la culpa és teva; si m’enganyes dues vegades, la culpa és meva). Així, Costa culpa Rufián de deixar-se enganyar més d’una vegada pel PSOE i Comuns i l’interpel·la perquè reaccioni. L’al·ludit s’ha limitat a difondre la crítica des del seu compte de Twitter, sense respondre la provació.

No és Costa l’únic polític de Junts que critica Rufián per pactar amb el govern espanyol o que ara es burla del portaveu republicà al Congrés després de saber-se que la quota del 6% de català de la llei audiovisual pactada no contempla les plataformes de fora de l’estat espanyol, com Netflix o HBO. En les darreres hores, Rufián ha estat objecte de linxament a les xarxes. De fet, el republicà fa temps que sofreix les crítiques de la bancada més hiperventilada del juntisme. A Twitter, gràcies a un gag del programa Polònia de TV3, se’l coneix com a “Rufián i Lleida”, en al·lusió al polític democratacristià, conegut per la seva predisposició a pactar amb els governs espanyols.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.