Goodman vol rellevar Nissan amb 550 milions i 3.200 llocs de treball

Després de la gairebé segura retirada de la xinesa GWC, l'opció australiana guanya força

Nissan

Després de la gairebé segura retirada de la xinesa Great Wall Motors (GWM), ha guanyat força l’opció de la immobiliària australiana Goodman, que planteja la construcció d’un gran centre logístic, també amb activitat industrial, a les plantes de Nissan a la Zona Franca i Montcada i Reixac. Segons fonts de la companyia, la seva proposta té un potencial d’inversió de 550 milions i la creació de 3.200 llocs de treball.

Goodman ja va ser una de les alternatives que es va analitzar a la darrera reunió de la taula de reindustrialització, on es va acordar fer un últim intent amb GWM, però alhora activar un pla alternatiu, tenint en compte que el temps s’esgota, ja que Nissan deixarà definitivament les instal·lacions a finals d’any. Abans, cal tornar a reunir la taula de reindustrialització per prendre una decisió definitiva.

Amb actius per un valor total de 38.600 milions d’euros, i amb 372 propietats, Goodman és el grup de propietat immobiliària industrial més gran que cotitza a la Borsa d’Austràlia, i un dels majors gestors de fons especialitzats cotitzats en l’àmbit mundial. Compta amb més de 960 treballadors i 26 oficines a 14 països.

A la Zona Franca, el projecte inclou el desenvolupament d’espai d’oficines i un centre de dades de més de 10 MW de potència que es planteja com una alternativa d’indústria de futur per a la Zona Franca i que vindrà a reforçar la posició de Barcelona com ciutat de referència a l’àmbit de la indústria 4.0. A més, es proposa crear zones verdes, inclòs un hort urbà, amb àrees de servei amb restaurants i àrees de lleure. Per a Montcada i Reixac, Goodman proposa el desenvolupament d’instal·lacions logístiques avantguardistes.

(Visited 110 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari