Els treballadors de Mahle es manifesten aquest dissabte contra el tancament de la fàbrica

La deslocalització suposarà l'acomiadament de 345 persones, que reclamen al Govern trobar una alternativa

La fàbrica Mahle de Vilanova i la Geltrú

Aquest dissabte 4 de desembre, el comitè d’empresa de la fàbrica Mahle de Vilanova i la Geltrú (el Garraf), amb el suport dels sindicats CCOO, UGT i CGT,  ha convocat una concentració a les 12 del migdia al municipi per protestar contra el tancament de la planta de la multinacional alemanya. La fàbrica, que fa més de 60 anys que es troba a la zona, té una gran importància pel territori i el seu tancament suposarà l’acomiadament de 345 treballadors, que només disposen de dos mesos per trobar una altra feina, ja que el 28 de gener l’empresa tancarà la planta.

Els empleats reclamen mantenir els seus llocs de treball i, en aquest sentit, insisteixen que hi ha alternatives per fer-ho possible com produir altres peces o presentar un nou projecte per la planta, com s’està mirant d’aconseguir en el cas de Nissan. En una entrevista al digital Poder Popular, Alfredo Sabada, membre del Comitè d’Empresa de Mahle per la CGT, ha assegurat que hi ha oportunitats per aprofitar la planta i la seva maquinària actual, i ha remarcat “la capacitat d’una plantilla amb molta experiència en el sector i un capital humà que no es pot deixar perdre”.

Els sindicats també demanen la implicació de totes les Administracions locals, autonòmiques i estatals, i que negociïn amb qui calgui per resoldre el conflicte. En aquest sentit, Sabada ha assenyalat que “la veritable negociació amb les empreses que puguin fer-se càrrec d’un projecte nou l’han de fer el Departament d’Indústria de la Generalitat i els Ministeris d’Indústria i d’Ocupació del Govern de l’Estat”. “La situació és molt crítica per a la comarca”, ha afegit, “ja que Mahle és una de les tres grans empreses que queden en el territori” i “si la tanquen, només quedaran llocs de treball destinats al turisme de sol i platja”. La Generalitat, però, ha admès que la direcció de la multinacional no té cap intenció de modificar el termini de tancament de la planta – previst pel 28 de gener- per tal que es pugui reindustrialitzar amb una altra activitat.

El principal motiu que dona l’empresa alemanya per tancar la fàbrica és la transició cap al cotxe elèctric, ja que la planta es dedica a la producció de pistons i aquest tipus de vehicle no el necessita. En un comunicat, Mahle va assegurar que “aquesta mesura és el resultat de la transformació de la indústria automobilística cap a una mobilitat neutra en carboni i la clara tendència a abandonar el motor de combustió”, i que “la caiguda continuada de la demanda i la competència” han portat al fet que la planta funcioni “molt per sota de la seva capacitat normal”. Pels sindicats, aquestes raons “són excuses”, i segons assenyala Sabada “la realitat és que se’n van a produir a Portugal i a Polònia perquè els surt més barat“.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.