Els treballadors d’Avidel, dividits davant la vaga convocada per CCOO

Uns 250 empleats es concentren per reclamar el seu dret a treballar i defensen que l’empresa compleix els compromisos

Els treballadors d'Avidel van fer vaga els dies 28 i 29 d'octubre
Els treballadors d'Avidel van fer vaga els dies 28 i 29 d'octubre

Les mobilitzacions convocades per CCOO contra l’escorxador avícola de Lleida Avidel, del grup Vall Companys, han dividit els treballadors, com s’ha posat de manifest aquest dijous, quan 250 dels 600 integrants de la plantilla s’han concentrat davant del seu centre de treball per reivindicar el seu dret a treballar.

Aquests treballadors afirmen que Avidel està complint amb els seus compromisos i han rebutjat noves vagues, com la que ha convocat CCOO els dies 9 i 10 de desembre. S’han queixat que durant una jornada de vaga anterior se’ls va impedir l’accés als seus llocs de feina, i ara reclamen a la Generalitat que els asseguri el seu dret a treballar.

Mentre que aquests treballadors carreguen contra els organitzadors de la vaga, CCOO ha convocat una concentració el dia de la pròxima aturada, també davant d’Avidel, per reclamar “treballar amb dignitat i drets”, i oposar-se a les empreses multiservei i l’explotació que atribueixen a l’escorxador, anteriorment denominat Milsa. El seu objectiu és que tots els treballadors passin a formar part de la plantilla i deixen enrere la precarietat.

(Visited 127 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari