Afers Interns dels Mossos deté quatre persones més pel cas de presumpta revelació de secrets

Un dels nous detinguts és un agent en excedència

Cotxe dels Mossos
Cotxe dels Mossos

La Divisió d’Afers Interns dels Mossos d’Esquadra ha detingut aquest dijous, en una operació conjunta amb la Policia Nacional, quatre persones més vinculares amb el cas de presumpta malversació i revelació de secrets pel qual van ser detinguts tres agents dels Mossos aquesta setmana. Un dels nous detinguts és un agent de la policia catalana que es troba en excedència.

Els agents investigats, que treballen al grup dedicat a investigar el tràfic de drogues, van quedar en llibertat amb l’obligació de comparèixer quan el jutjat els ho indiqui, i van ser suspesos de sou i feina pel cos policial català. Els tres agents es van acollir al seu dret de no declarar davant el magistrat titular del Jutjat d’Instrucció número 3 de Reus, que condueix la instrucció del cas, sobre el qual ha decretat el secret de les actuacions.

Els nous quatre detinguts, previsiblement, passaran a disposició judicial durant les pròximes hores.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.