Òmicron és a les aigües residuals catalanes des de fa dues setmanes

Argimon confirma la detecció i manté que l'increment de contagis continuarà almenys els pròxims 15 dies

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon

La variant òmicron s’ha detectat en aigües residuals de Catalunya des de fa dues setmanes. Així ho ha afirmat el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, en resposta a una pregunta parlamentària d’En Comú Podem, formulada aquest dimecres a la sessió de control al Govern a la cambra catalana.

Argimon, que ha recordat que es continuen fent anàlisis de les aigües residuals per determinar la presència del virus, ha admès també que, com a mínim, en les pròximes dues setmanes es produirà un “creixement de la incidència acumulada” de contagis.

Els hospitals acumulen un increment moderat de nous pacients en plena sisena onada. Així ho diuen les dades facilitades avui per la conselleria de Salut. Tanmateix, Argimon ha insistit que s’està produint “menys afectació hospitalària” i pressió sobre les UCI que en altres onades de la pandèmia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.