En Comú Podem es manifestarà a favor de la immersió lingüística

El portaveu del partit insta "totes les forces polítiques del catalanisme" a sumar-se a la convocatòria de Som Escola

El portaveu de Catalunya En Comú i diputat al Congrés, Joan Mena

El portaveu de Catalunya En Comú i diputat al Congrés, Joan Mena, ha anunciat que el seu partit participarà en la manifestació en defensa del model català d’immersió lingüística convocada per la plataforma Som Escola, el pròxim dissabte 18 de desembre a Barcelona. En declaracions als mitjans, Mena ha instat “totes les forces polítiques del catalanisme” a sumar-se a la manifestació -“des del PSOE a JxCat”, ha concretat- i ha assegurat que Unidas Podemos treballarà per “blindar el català”.

“Des d’En Comú Podem participarem d’aquelles mobilitzacions que hi ha el 18 de desembre organitzades a Barcelona i des d’aquí, des del Congrés dels Diputats, el nostre grup parlamentari manté el seu compromís de seguir treballant per blindar el català com una de les llengües oficials en l’Estat”, ha afirmat el portaveu dels comuns, que ha fet una crida a “mostrar la unitat del catalanisme en defensa de la llengua, en defensa de la convivència, en defensa de la cohesió social i de la igualtat d’oportunitats”.

Mena ha exigit el compliment de la nova Llei d’Educació (LOMLOE) -coneguda com a Llei Celaá– la qual elimina el castellà com a llengua vehicular del conjunt de l’Estat i manté el català com a llengua vehicular a l’escola, i ha remarcat que la immersió lingüística “s’ha demostrat com la millor garantia per treballar en termes de cohesió social i d’igualtat d’oportunitats”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.