Aragonès afirma que els Mossos d’Esquadra fan “acusacions febles”

El socialista Salvador Illa està "avergonyit" perquè la Generalitat ha deixat quinze agents sense "defensa jurídica"

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha defensat que la nova estratègia del govern català de no donar suport legal als mossos d’esquadra que facin acusacions en les quals no es puguin identificar els autors de lesions contra els agents no es deixar la policia catalana desemparada jurídicament.

El president Aragonès ha afirmat que el pacte al qual va arribar amb la CUP per retirar les acusacions de la Generalitat, en nom dels agents policials dels Mossos, quan no hi hagi agents ferits, respon al fet que no es pot mantenir una acusació sense saber contra qui o sense saber amb quines proves es manté.

A preguntes del president del grup socialista al Parlament de Catalunya, Salvador Illa, el president Aragonès ha argumentat que el dirigent del PSC confon la defensa dels funcionaris públics la qual diu que “sempre” estarà garantida amb “acusacions febles” que “no podem sostenir”.

En aquest sentit, el líder dels socialistes a la cambra catalana ha dit que “és un fet sense precedents” que quinze mossos han hagut de buscar-se assistència jurídica “pel seu compte” per poder mantenir les acusacions de lesions pels aldarulls que hi va haver al recinte del Parlament el gener del 2018. Per tot plegat, Salvador Illa ha dit que aquesta situació “l’avergonyeix com a ciutadà de Catalunya”.

(Visited 187 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari