El govern d’Espanya evita endurir les mesures anticovid

La ministra i portaveu, Isabel Rodríguez, apel·la a la responsabilitat i reitera l'aposta per la vacunació i les proteccions conegudes

La ministra i portaveu, Isabel Rodríguez
La ministra i portaveu, Isabel Rodríguez

El govern d’Espanya ha fet una crida a la tranquil·litat davant les dades de la sisena onada de la pandèmia de la covid-19 i la presència de la variant òmicron, aquest dimarts, quan ha descartat optar, de moment, per un enduriment de les mesures.

En la roda de premsa posterior a la reunió del consell de ministres, la ministra i portaveu, Isabel Rodríguez, ha apel·lat a la “responsabilitat exemplar” dels ciutadans amb el pont de la Constitució en l’horitzó, i ha assegurat que “tenim clara la recepta”.

En aquest sentit, ha remarcat la confiança de l’executiu en la vacunació, la protecció de la mascareta, la ventilació d’espais i la higiene per frenar els contagis. De fet, ha manifestat l’expectativa de celebrar les festes de Nadal “amb la normalitat més gran” si es mantenen les mesures de seguretat seguides fins ara.

Rodríguez, que ha informat que s’han restringit els vols procedents del sud d’Àfrica entre els dies 2 i 15 de desembre, ha descartat l’adopció de mesures addicionals afegint que el govern vol lluitar contra el coronavirus sense afectar l’economia.

L’executiu que presideix Pedro Sánchez ha ampliat fins al juny del 2022 la sol·licitud d’avals per a pimes i autònoms, i ha incrementat el llindar dels ajuts acumulats per beneficiari, amb caràcter general, dels 1,8 milions d’euros als 2,3 milions d’euros.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.