TV3 lloga una unitat mòbil a Mediapro per la tranmissió de partits de futbol per 123.000 euros

La CCMA adquireix a El Terrat de Gestiones XXI, del grup de Jaume Roures i Tatxo Benet, els drets d’emissió de l’obra de teatre ‘L’èxit de la temporada’, per 50.000 euros

Unitats mòbils de Servicios Audiovisuales Overon i Mediapro, al camp de futbol del Barça

Mediapro, la productora audiovisual de Jaume Roures i Tatxo Benet, ha ingressat, en menys d’un mes, uns 175.000 euros per contractes firmats amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). El 22 d’octubre, la Mesa de Contractació de la CCMA va aprovar que es llogui una unitat mòbil HD de Servicios Audiovisuales Overon, del grup Mediapro, per la retransmissió per TV3 de partits de la primera divisió de futbol espanyola per 123.048,10 euros. Tres setmanes abans, el 27 de setembre, la corporació que presideix Núria Llorach va firmar un contracte amb El Terrat de Gestiones XXI, també del grup de Roures i Benet, per l’adquisició dels drets d’emissió i/o distribució de l’obra de teatre ‘L’èxit de la temporada’, per 50.000 euros.

El contracte de la unitat mòbil és per fer retransmissions de partits de futbol entre aquest mes de novembre i el juny de l’any vinent. Al concurs s’hi van presentar sis empreses: Drac Broadcast Services, Produccions Highvideo, Proyecto Polaris Comunicación, Sobatech Group, VAV Compañía de Producción i Servicios Audiovisuales Overon. A la Mesa de Contractació de la CCMA li va semblar tan bona la candidatura de l’empresa del grup Mediapro que li va concedir 100 punts sobre els 100 que es podien assolir en el concurs. Produccions High Video, una empresa de Sant Cugat de Vallès, va quedar en segon lloc, més de quatre punts per sota de Servicios Audiovisuales Overon. L’import del lloguer és de 113.048,10 euros als quals cal afegir-ne 10.000 per possibles modificacions contractuals.

Els 50.000 euros que la CCMA dedicarà a la compra dels drets d’emissió i distribució de ‘L’èxit de la temporada’ serviran per usufructuar-los només durant cinc mesos, segons consta al seu Espai del Proveïdor/Client. Aquesta obra de teatre es va estrenar el 18 de gener al Teatre Coliseum de Barcelona i es va presentar com una celebració dels 30 anys d’existència de la productora El Terrat. Aquesta productora, de la qual n’era creador i propietari Andreu Buenafuente, va ser absorbida per Mediapro ara fa dos anys.

La CCMA ha adquirit una altra producció de Mediapro per TV3. Es tracta de Uau ka kau, un programa infantil que es pagarà amb els 6 milions d’euros que el Departament de Cultura ha donat aquest any a la CCMA per la compra de nous projectes audiovisuals.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.