Sense data per al traspàs de Rodalies

Puigneró creu que hi ha voluntat política, però espera a l’estiu per corroborar-la

Jordi Puigneró
Jordi Puigneró

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, ha mostrat un optimisme moderat aquest divendres, quan ha explicat l’inici de les converses amb el govern d’Espanya sobre el traspàs del servei de Rodalies, sobre la culminació del qual no ha posat data.

En canvi, ha indicat que “sembla ser” que el govern d’Espanya té la voluntat de fer el traspàs i ha fixat un termini fins a l’estiu per comprovar si es concreta.

Puigneró ha afegit que “no hem fet un pas més”, sinó que “hem fet un pas després de molts anys que no hem fet cap pas”, i que “l’experiència” els diu que “mai podrem estar satisfets amb una negociació amb l’Estat”, perquè “normalment no compleixen”. Per aquest motiu, el vicepresident català ha indicat que “hem de ser absolutament prudents”.

Així mateix, també ha anunciat que la reunió d’aquest divendres de la comissió bilateral d’infraestructures ha donat com a resultat la concreció sobre el dèficit d’expotació, que ha considerat “molt important”, però pendent de confirmar durant el 2022.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.