“Explotació” i “cansament” de la figura de Jordi Cuixart

El president d’Òmnium, Jordi Cuixart, va ser una de les figures clau abans l’1-O, els dies de la pretesa DUI, i durant les manifestacions independentistes més multitudinàries. A més, el fet que acabés entrant a la presó, que mantingués el seu discurs activista i que no sucumbís a les temptacions dels partits per a anar a les seves llistes electorals el va envoltar d’una aura d’icona, gairebé de mite del sobiranisme.

Des que va sortir de la presó, però, Òmnium l’ha passejat tant com ha pogut, ha explotat la seva figura a tota hora en actes, vídeos i cartes. I ara, amb la promoció del seu llibre, la seva presència augmenta encara més. Però això passa factura, i no són pocs dins de l’independentisme que avisen que “explotar” tant una figura acaba fent que la gent “se’n cansi”. “I ja comença a passar”, avisen alguns.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.