Els perills de l’assemblearisme

La CUP és una formació que sempre deixa en mans de la seva militància les decisions de pes en la política institucional. Conceptualment és una via fantàstica, i democràticament impecable. Però a la pràctica, part dels membres del seu secretariat nacional reconeixen que dificulta poder mantenir una coherència entre el que els negociadors d’una investidura o uns pressupostos diuen als seus interlocutors i el que s’acaba decidint a les assemblees. I és que admeten que hi ha “un perill molt alt” quan es deixen a criteri de la militància qüestions que haurien de formar part d’un full de ruta ampli que donés marge als diputats o a la direcció per negociar amb altres.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.