Càrregues dels Mossos a la UAB per protegir S’ha acabat

Un grup ha volgut boicotejar amb pots de fum un acte de l’entitat constitucionalista

Fum contra l'acte de S'ha Acabat
Fum contra l'acte de S'ha Acabat

Agents de la Brigada Mòbil dels Mossos d’Esquadra han carregat a cops de porra contra desenes d’estudiants que han volgut boicotejar, llançant pots de fum, un acte de l’entitat constitucionalista S’ha Acabat, aquest dijous al matí al campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Catalunya (UAB).

L’actuació policial no ha aconseguit dissoldre la protesta, durant la qual s’han cridat consignes com “Fora feixistes de la universitat”, “La UAB serà la tomba del feixisme” i “Vergonya em faria ser policia”. Per la seva part, S’ha Acabat ha proclamat que resistirien malgrat la protesta i que no demanaran ni permís ni perdó per ser a la universitat.

A l’acte, que s’ha organitzat sota el lema En defensa de la llibertat, han assistit Alejandro Fernández. Josep Bou (PP), Carlos Carrizosa, Nacho Martín Blanco (Ciutadans), Manuel Acosta i Antonio Gallego (Vox) per solidaritzar-se amb l’entitat d’estudiants constitucionalistes, que recentment ja va patir la destrossa de la seva carpa informativa també al campus de Bellaterra.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides