Vox impedeix una declaració contra la violència de gènere al Congrès

La formació liderada per Abascal ha estat l'única que s'ha oposat a la lectura d'un text de condemna al masclisme

Santiago Abascal

Com va sent habitual des de l’entrada de Vox a les institucions espanyoles, el 25 de novembre no es llegirà en el Congrés cap declaració institucional contra la violència de gènere, en el Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra les dones. La formació liderada per Santiago Abascal ha estat l’única que s’ha oposat a la lectura d’un text que condemni el masclisme.

Al cap de pocs dies de les eleccions del novembre del 2019, el partit ultradretà ja es va oposar a una declaració institucional amb motiu del 25-N. La iniciativa, en necessitar el consens de tots els grups, va decaure. Dies abans ja havien impedit la mateixa proposta a l’Assemblea de Madrid, i així allà on tenen representació.

Aquest no és l’únic tema que ha vetat Vox a les institucions de tot Espanya. Tampoc no han permès llegir cap missatge clar contra l’homofòbia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides