Ofensiva sindical per forçar Glovo a complir la llei que l’obliga a contractar els ‘riders’

CC.OO. i UGT es mobilitzen perquè el Parlament de Catalunya doni suport a aquests treballadors

Òscar Pierre i Sacha Michaud

La llei que regula l’activitat laboral dels repartidors a domicili (riders) va entrar en vigor el 12 d’agost passat. Aquesta nova normativa –avalada per una sentència del Tribunal Suprem– estableix que els riders mantenen una relació laboral amb les empreses que utilitzen els seus serveis –Glovo és la més important del sector– i que, en conseqüència, han de ser contractats.

Glovo, que té uns 12.000 riders a Espanya, intenta escaquejar-se del compliment d’aquesta llei i ha anunciat que només en contractarà 2.000, i que la resta de treballadors continuaran sent falsos autònoms, com fins ara. Aquesta actitud indigna els sindicats CCOO i UGT, que han iniciat una ofensiva frontal contra aquesta multinacional catalana, fundada l’any 2015 per Òscar Pierre i Sacha Michaud (foto).

Segons denuncien els sindicats, Glovo continua deixant aquestes persones treballadores en la precarietat més absoluta, en condicions laborals pròpies del segle XIX. Els riders han de posar a disposició de la plataforma el seu propi vehicle i el telèfon mòbil, cobren salaris per sota del mínim interprofessional i fan jornades de treball interminables.

També recriminen el nul interès de l’empresa per protegir les seves treballadores, que sovint són víctimes d’assetjament sexual per part dels clients. CCOO i UGT lamenten la pressió que s’exerceix per entregar les comandes en temps rècord, fet que produeix angoixa i estrès a les persones treballadores, la qual cosa fa que aquest col·lectiu pateixi un alt nombre d’accidents a la via pública.

Els dos sindicats estan gestionant que el Parlament de Catalunya aprovi una resolució per exigir el compliment de la llei. En aquest sentit, la Inspecció de Treball de Sevilla acaba d’imposar una multa de 8,5 milions a Glovo per la contractació fraudulenta dels seus treballadors.

L’’unicorn’ perd diners a cabassos

Paradoxes de la “nova economia”. Glovo és un pèssim negoci, que va perdre 238,5 milions d’euros l’any 2019 i 51,4 milions l’any passat. Tot i això, aquesta plataforma de comandes, que va facturar 360 milions d’euros el 2020, està valorada en 2.100 milions d’euros i, per això se la considera un “unicorn”.

El seu creixement s’ha fet amb permanents rondes entre inversors, amb les quals ha captat 1.000 milions d’euros. Al seu CEO, Òscar Pierre, ja només li queda el 10% del capital i la multinacional, de fet, està controlada per l’empresa alemanya Delivery Hero, que en té el 37,3%.

En l’actualitat, Glovo està present en unes 1.000 ciutats de 24 països, i la seva estratègia passa per una pròxima sortida a borsa. Mentre es fa el ronso amb la contractació dels riders, que són la seva mà d’obra, la multinacional catalana ha anunciat que ha llogat 30.000 metres quadrats al districte [email protected] de Barcelona per ubicar-hi les seves dependències centrals. Aquí hi treballaran els 2.700 empleats que fan funcionar aquesta plataforma, que preveu ampliar la seva oferta actual de menjar a altres productes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides