Catalunya posarà la setmana vinent la tercera dosis a majors de 60 anys

L'empitjorament de la situació per la covid-19 obliga a accelerar encara més el procés de vacunació

Catalunya començarà la setmana vinent a posar les terceres dosis de la vacuna de la covid-19 als majors de 60 anys i al personal sanitari i sociosanitari. Així ho ha anunciat avui la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, en roda de premsa. “Tenim les dosis de record per a persones de 60 a 69 anys, per al personal sanitari i sociosanitari, així com també per a les persones residents en centres sanitaris i sociosanitaris diferents de les residències de persones grans, com les residències per a persones amb discapacitat”, ha informat.

“Tardarem pocs dies a posar-ho en marxa. Estem esperant el document del Ministeri de Sanitat per poder realitzar l’enviament oficial”, també ha comunicat. Així, la Conselleria de Salut calcula que aquestes dosis de record començaran a posar-se la setmana vinent, si bé de moment desconeix el dia exacte.

Fa una setmana, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, anunciava en roda de premsa des d’Ankara la decisió d’aplicar com més aviat millor la tercera vacuna als majors de 60 anys i al personal sanitari i sociosanitari, seguint les indicacions de l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

L’empitjorament de la situació epidemiològica està obligant les administracions a accelerar encara més el procés de vacunació i a administrar com abans millor una dosi de reforç als més vulnerables.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides