El Govern vol “aïllar-se del soroll” després de la crisi pressupostària

L'executiu es vol mantenir al marge de la tensió entre ERC i Junts, visible en el discurs de Canadell

Pere Aragonès y Jéssica Albiach en una imagen de archivo

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha dit que el Govern ha de fer un “esforç” per “aïllar-se del soroll” de les “discrepàncies” entre ERC i Junts. Durant la roda de premsa d’aquest dimarts a Palau, posterior al Consell Executiu, i l’endemà que el Parlament tramités els pressupostos de la Generalitat, Plaja també ha assegurat que hi ha “unitat” al Govern a l’hora de defensar l’acord amb els comuns.

La portaveu ha subratllat que la majoria independentista del 52% “no es trenca” després de l’entesa amb En Comú Podem. Una opinió que topa amb el que deien ahir fonts de vicepresidència, que asseguraven que sí que s’havia “trencat”. La portaveu també ha retret a la CUP que no hagi avalat el pressupost: “Dos no es poden entendre si un no vol”.

Tot i les bones intensions de la portaveu, a Palau encara ressona la intervenció crítica de Joan Canadell, de Junts, que va provocar malestar a Esquerra i especialment al president Pere Aragonès, fins al punt que va abandonar l’hemicicle.

(Visited 64 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari