Què ha fet l’instigador de la campanya contra Steven Forti amb el seu perfil a Twitter?

Passar-lo de públic a privat perquè només hi puguin accedir els usuaris que ell vulgui. Carles Sirera, que a Twitter utilitza l’etiqueta de @DrSirera, va llençar una campanya en aquesta xarxa contra el professor d’Història Contemporània de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Steven Forti, perquè, en una entrevista al diari El Periódico per parlar del seu darrer llibre “Extrema dreta 2.0”, va afirmar que “Junts és una barreja nacional-populista i no seria encertat definir-lo com un partit del tot d’extrema dreta 2.0, però comparteix molts trets amb aquestes formacions”. El titular de l’entrevista era, precisament, “Steven Forti: Junts comparteix molts trets amb formacions d’ultradreta”.

Carles Sirera va difondre a Twitter un dossier de 8 pàgines en les quals acusava Forti de manca de capacitat i competència per ocupar el càrrec de professor universitari i de donar arguments a la Fiscalia del Tribunal Suprem “per perseguir els líders independentistes catalans”. En aquest memoràndum, Sirera explicava que viu a Brussel·les i que confiava en la justícia i els tribunals del seu país d’acollida. A partir del seu missatge a Twitter es va desencadenar una allau d’insults i amenaces contra Forti. L’abast d’aquesta campanya, que va aconseguir que el memoràndum tingués més de 16.000 visites en poques hores, indica que hi havia algú més darrera d’ell a part del @DrSirera.

La incursió en el perfil de Twitter de Carles Sirera, mentre va estar obert a tothom, permetia descobrir un personatge molt especial que no dubtava a utilitzar com argument de discussió amb els que li duien la contrària el fet que, segons ell, té un penis molt gran. Qui vulgui conèixer aquests missatges seus a Twitter haurà d’esperar, però, que l’impulsor de la campanya contra Forti li obri les portes del seu perfil, de Brussel·les estant.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Què ha fet l’instigador de la campanya contra Steven Forti amb el seu perfil a Twitter?”

Deixa un comentari

Notícies més llegides