Pilar Rahola torna a impartir doctrina sense oposició al ‘FAQS’

El darrer ‘cara a cara’ amb un convidat que li rebatís els arguments va ser fa 15 dies quan Josep Manuel Silva li va demanar quant cobrava per intervenir en aquest programa

Pilar Rahola, intervenint sense oposició al programa 'FAQS' de TV3, el 20 de novembre

Pilar Rahola va tornar a intervenir sense ningú que li portés la contrària al programa FAQS de TV3, aquest 20 de novembre. Aquesta temporada, Rahola, que defensa sistemàticament les posicions polítiques de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i el seu partit, JxCat, intervenia des de setembre en un ‘cara a cara’ amb un interlocutor que li portava la contrària. S’havia optat per aquesta fórmula després de les queixes dels portaveus de l’oposició i també d’ERC i la CUP perquè les seves intervencions en temporades anteriors es limitaven a proclames sense oposició. Fa dues setmanes, el periodista i advocat Josep Manuel Silva va fer el contrapunt a Rahola i li va demanar quants diners cobrava per les seves intervencions a FAQS. La comentarista es va fer l’ofesa, no va contestar i li va retornar el llibre que Silva li havia regalat en començar el debat entre els dos. Pel que sembla, aquell va ser el darrer ‘cara a cara’ de Pilar Rahola al programa de la nit dels dissabtes de TV3.

La setmana següent a l’incident amb Silva, Pilar Rahola va participar al FAQS acompanyada del periodista Quico Sallés, però no es va tractar de cap enfrontament dialèctic ja que tots dos coincideixen ideològicament. Van estar 18 minuts criticant plegats les clavegueres de l’Estat per la desaparició dels ordinadors i material informàtic que va ser robat fa un any quan l’Audència Nacional els tornava als advocats defensors de la família Pujol després d’haver-los analitzat. Va aprofitar, també, per criticar amb duresa la diputada a Corts del PP Cayetana Álvarez de Toledo, que havia estat entrevistada abans de la seva intervenció, acusant-la d’embrutir els catalans. Aquest dissabte, a la gran taula de FAQS hi va seure sola, només amb la presentadora del programa, Cris Puig. Va estar 13 minuts i mig fent un repàs dels grups neonazis i feixistes que estan inscrits com associacions al ministeri de l’Interior.

En els darrers temps, ha vist com el director de TV3, Vicent Sanchis, li reduïa a la meitat les seves aparicions i sou per les intervencions al programa de la tarda de TV3 Tot es mou, que presenta Helena García Melero. En una conversa telefònica filtrada als mitjans de comunicació es queixava, fa uns mesos, que li havien canviat el format de la seva intervenció a FAQS, passant d’un comentari en solitari al ‘cara a cara’ amb un altre convidat. De moment, i per estalviar-se preguntes incòmodes dels convidats a aquest nou format, torna a estar sola impartint doctrina. I, de moment, els seus honoraris a FAQS continuen sent un misteri.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides