La justícia basca tomba el certificat covid per a oci nocturn i restaurants

Precisament a Catalunya creix la pressió perquè el Govern ampliï els usos del passaport covid

Passaport covid
Passaport covid

La justícia no autoritza el passaport covid a l’oci nocturn i la restauració al País Basc. El Tribunal Superior de Justícia no permet al govern basc implantar el certificat sanitari per accedir als locals d’oci nocturn i restaurants amb menjadors per a més de 50 persones.

La sala contenciosa administrativa ha votat per dos a un. El magistrat Luis Ángel Garrido, que ja s’havia pronunciat abans contra les directrius del govern basc, ha votat aquesta vegada a favor i ha emès un vot particular, mentre que els seus dos companys han votat en contra.

Precisament a Catalunya creix la pressió perquè el Govern ampliï els usos del passaport covid

Precisament a Catalunya creix la pressió perquè el Govern ampliï els usos del certificat covid. Això mentre el Servei Català de la Salut dona per fet que el certificat covid s’aplicarà més enllà de l’oci nocturn.

El Govern prendrà una decisió sobre l’aplicació del certificat covid a partir de dimarts, després de rebre l’informe del comitè assessor.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides