Cinc morts i 40 ferits en un atropellament massiu durant una desfilada de Nadal a Wisconsin

Reprodueix vídeo

Un totterreny ha envestit una desfilada nadalenca que se celebrava aquest diumenge a Waukesha, una ciutat dormitori a l’oest de Milwaukee, a l’estat de Wisconsin, als Estats Units. El conductor, que ja ha estat detingut, ha provocat cinc morts i una quarantena de ferits, molts dels quals menors. La policia ha tancat el carrer on s’han produït els fets per continuar amb les investigacions, ja que hi han diverses hipòtesis i no es descarta cap possibilitat: des d’un acte de terrorisme, conducció temerària o, fins i tot, un problema mecànic del cotxe.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides