Llum verda als tràmits d’asil de 29 dels 39 palestins que l’esperen a l’aeroport del Prat

La Delegació del govern preveu que aquest cap de setmana arribi el vistiplau dels altres demandants

Un avió enlairant-se des de l'aeroport del Prat
Un avió enlairant-se des de l'aeroport del Prat

29 dels 39 passatgers palestins que es troben des de dilluns a l’aeroport de Barcelona-El Prat reclamant asil polític a Espanya ja han pogut iniciar els tràmits de petició de protecció, publica La Vanguardia. Els deu restants ho faran, a tot estirar, durant aquest cap de setmana, segons la previsió de la Delegació del Govern, si compleixen els requisits.

Creu Roja ha informat que ha acollit cinc famílies i sis homes que viatjaven sols per atendre’ls d’emergència a les seves instal·lacions i assistir-los amb els tràmits de l’asil, recull la mateixa informació.

Aquests passatgers, que viatjaven en un vol que connectava El Caire (Egipte) amb Bogotà (Colòmbia) i Quito (Equador), es van amotinar aquesta setmana a l’aeroport de Barcelona-El Prat, on havien fet escala, negant-se a tornar a l’avió, per reclamar asil polític.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides