La víctima de la violació d’Igualada perd l’audició d’una oïda per l’agressió

La menor, de 16 anys, segueix ingressada a l'Hospital Sant Joan de Déu (Barcelona), on s'ha sotmès a diverses intervencions quirúrgiques

Hospital Sant Joan de Déu

La menor de 16 anys víctima de la violació que va produir-se a Igualada la matinada del passat 1 de novembre, a prop de la discoteca Èpic, ha perdut gairebé el 90% de l’audició de l’oïda esquerra a causa del cop que li van propinar al cap els presumptes autors de l’agressió.

En declaracions a La Vanguardia, l’advocat de la menor, Jorge Albertini, ha explicat que “els metges han determinat que la nena podria perdre l’oïda esquerra. Tot just aconsegueix escoltar un 10%”. De fet, com ha publicat Europa Press, la víctima s’ha sotmès a diversos exàmens per avaluar la seva capacitat auditiva i haurà de portar audiòfons.

La menor segueix ingressada a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, on es recupera “progressivament” de les diverses intervencions quirúrgiques que ha necessitat a causa de les greus ferides de l’agressió sexual. La investigació, en mans dels Mossos d’Esquadra, continua sota secret de sumari.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.