La víctima de la violació d’Igualada perd l’audició d’una oïda per l’agressió

La menor, de 16 anys, segueix ingressada a l'Hospital Sant Joan de Déu (Barcelona), on s'ha sotmès a diverses intervencions quirúrgiques

Hospital Sant Joan de Déu

La menor de 16 anys víctima de la violació que va produir-se a Igualada la matinada del passat 1 de novembre, a prop de la discoteca Èpic, ha perdut gairebé el 90% de l’audició de l’oïda esquerra a causa del cop que li van propinar al cap els presumptes autors de l’agressió.

En declaracions a La Vanguardia, l’advocat de la menor, Jorge Albertini, ha explicat que “els metges han determinat que la nena podria perdre l’oïda esquerra. Tot just aconsegueix escoltar un 10%”. De fet, com ha publicat Europa Press, la víctima s’ha sotmès a diversos exàmens per avaluar la seva capacitat auditiva i haurà de portar audiòfons.

La menor segueix ingressada a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, on es recupera “progressivament” de les diverses intervencions quirúrgiques que ha necessitat a causa de les greus ferides de l’agressió sexual. La investigació, en mans dels Mossos d’Esquadra, continua sota secret de sumari.

(Visited 153 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari