La víctima de la violació d’Igualada perd l’audició d’una oïda per l’agressió

La menor, de 16 anys, segueix ingressada a l'Hospital Sant Joan de Déu (Barcelona), on s'ha sotmès a diverses intervencions quirúrgiques

Hospital Sant Joan de Déu

La menor de 16 anys víctima de la violació que va produir-se a Igualada la matinada del passat 1 de novembre, a prop de la discoteca Èpic, ha perdut gairebé el 90% de l’audició de l’oïda esquerra a causa del cop que li van propinar al cap els presumptes autors de l’agressió.

En declaracions a La Vanguardia, l’advocat de la menor, Jorge Albertini, ha explicat que “els metges han determinat que la nena podria perdre l’oïda esquerra. Tot just aconsegueix escoltar un 10%”. De fet, com ha publicat Europa Press, la víctima s’ha sotmès a diversos exàmens per avaluar la seva capacitat auditiva i haurà de portar audiòfons.

La menor segueix ingressada a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, on es recupera “progressivament” de les diverses intervencions quirúrgiques que ha necessitat a causa de les greus ferides de l’agressió sexual. La investigació, en mans dels Mossos d’Esquadra, continua sota secret de sumari.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides