El PSC i Esquerra apropen posicions amb la CCMA

Un dels grans punts pendents de resoldre en la política catalana és la renovació de càrrecs caducats. I entre els més flagrants hi ha els de l’òrgan de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). La polarització i la divisió política imperant en els darrers anys havia fet impossible acordar-ne la renovació, i per això l’estament de direcció i control de la televisió i la ràdio públiques ha estat encallat des de fa massa anys.

Ara, amb el nou Parlament, el PSC va avisar que seria dur en la negociació. Però el diàleg discret ha fet que els socialistes i Esquerra Republicana hagin apropat les seves posicions per poder tancar una llista de noms que pugui ser validada al Parlament. Ara, però, segons fonts del PSC, qui sembla que hi està posant esculls i hi veu problemes és Junts x Catalunya (JxCat).

El líder del PSC, Salvador Illa, s’està destapant com el primer secretari més actiu del partit en dècades. El seu equip diu que mai com ara havien fet tants viatges a Madrid, València, les Balears, Euskadi, Brussel·les, Andalusia, i per desenes i desenes de pobles i ciutats de Catalunya, on insisteix a anar per conèixer de primera mà els socialistes que remenen les cireres a cada lloc per poder-hi tenir una relació fluida.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari