Un document intern d’ERC deixa els “reptes nacionals” per al 2040-2050

El text encarregat a l'exconseller Raül Romeva, que serà modificat i debatut, ha generat malestar en un sector de les bases

Raül Romeva i Oriol Junqueras
Raül Romeva i Oriol Junqueras

L’exconseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, ha elaborat un document per encàrrec de la direcció d’ERC que planteja els “reptes nacionals” per a la dècada de 2040 a 2050, segons revela The Objective.

La mateixa informació especifica que es tracta d’un document intern que serà modificat i debatut, amb la ponència polític del futur congrés del partit en l’horitzó, però que ja ha generat malestar entre les bases pel seu contingut, donat que no parla d’independència, sinó de “reptes nacionals”.

En el marc de l’estratègia d’ampliar la base independentista, adoptada per ERC, Romeva enfoca el document en els motius pels quals volen la independència, segons The Objetive, que afegeix que el sector més refractari a la línia de l’actual cúpula del partit, el Col·lectiu Primer d’Octubre, s’està organitzant usant canals de Telegram per plantejar propostes alternatives al text de Romeva.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides