Aproven la tercera dosi per a majors de 60 anys i per a personal sanitari

Pedro Sánchez ha avançat la proposta de la Ponència de Vacunes per reforçar la immunització contra la covid

La ponència de vacunes ha aprovat administrar una tercera dosi de reforç de la vacuna contra el covid-19 als més grans de 60 anys i al personal sanitari i sociosanitari. Ara, però, haurà de donar l’aprovació la Comissió de Salut Pública, i encara no hi ha cap previsió de quan començaria aquesta nova tongada de vacunacions.

El president espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat la decisió i ha explicat que encara l’han de treballar amb les comunitats autònomes “per continuar avançant en la protecció d’aquests col·lectius”.

Fins ara es vacuna amb una dosi de reforç les persones de més de 70 anys, els usuaris de residències, els vacunats amb Janssen i les persones immunodeprimides.

El president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, havia demanat la tercera dosi per al personal sanitari, tenint en compte que van ser dels primers col·lectius a rebre la vacuna, que estan més exposats al virus i que es vol reforçar la protecció amb l’arribada de l’hivern.

Padrós ha reclamat responsabilitats i ha instat a vacunar-se tothom que no ho hagi fet tant per la pandèmia com per un hivern que es preveu “amenaçant” per les infeccions respiratòries.

(Visited 105 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari