L’alcalde de Salou carrega contra el govern i la CUP en defensa del complex de Hard Rock

Pere Granados els acusa de no mirar pel bé de Catalunya i avisa que reaccionaran si es posa en risc la inversió

Pere Granados, alcalde de Salou
Pere Granados, alcalde de Salou

L’alcalde de Salou, Pere Granados (Sumem per Salou-Junts), ha atribuït al govern de la Generalitat un “atac a l’autonomia municipal” pel fet que la presència d’una partida per adquirir els terrenys on Hard Rock vol aixecar el seu centre recreatiu i turístic hagi esdevingut moneda de canvi en les negociacions amb la CUP sobre els pressupostos.

Granados, en declaracions al programa Cafè d’Idees (La 2 i Ràdio 4), també ha considerat que es tracta d’una “ingerència directa” i d’un “mercadeig per anar en contra de la qualitat de vida dels ciutadans”.

De fet, s’ha mostrat molt crític amb l’elecció, per part del govern, de la CUP com a soci per aprovar els comptes, una formació que considera que “van en contra del progrés”, i ha suggerit que l’executiu català haurà d'”explorar” com a alternativa el PSC, el seu soci en el govern municipal.

“Ens estranya que el govern entri en aquest joc i no miri pel bé del país“, ha manifestat en la mateixa entrevista, després que el govern que presideix Pere Aragonès hagi ofert excloure del projecte de pressupostos la partida de 120 milions d’euros que preveia destinar a l’adquisició dels terrenys.

Granados ha avisat que “si el president posa en risc aquesta inversió i córrer perill, reaccionarem“. “Per nosaltres és desestacionalització de la temporada turística, la reactivació econòmica, també significa nous mercats i el que és més important, la creació de molts, molts llocs de treball”, ha defensat del macrocomplex d’oci.

L’alcalde de Salou ha insistit que “els diners públics no intervindran en la inversió” -Hard Rock haurà d’abonar més endavant el pagament que faci la Generalitat- i ha indicat que la CUP vol tombar el projecte “per atacar l’economia turística del territori”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.