L’alcalde de Salou carrega contra el govern i la CUP en defensa del complex de Hard Rock

L’alcalde de Salou, Pere Granados (Sumem per Salou-Junts), ha atribuït al govern de la Generalitat un “atac a l’autonomia municipal” pel fet que la presència d’una partida per adquirir els terrenys on Hard Rock vol aixecar el seu centre recreatiu i turístic hagi esdevingut moneda de canvi en les negociacions amb la CUP sobre els pressupostos.

Granados, en declaracions al programa Cafè d’Idees (La 2 i Ràdio 4), també ha considerat que es tracta d’una “ingerència directa” i d’un “mercadeig per anar en contra de la qualitat de vida dels ciutadans”.

Segueix llegint a: https://cutt.ly/ITvfnKb

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides