Quant va costar el viatge de la secretària de Govern Obert a una jornada sobre Data Commons a Göttingen?

94.85 euros. Deu ser el viatge d’un alt funcionari de la Generalitat a una trobada internacional que ha sortit més barat a l’erari públic. La secretària de Govern Obert del Departament d’Acció Exterior i Govern Obert, Mercè Crossas i Navarro, va viatjar a aquesta ciutat de la Baixa Saxònia alemanya el 21 d’octubre per assistir a les reunions de col·laboració per projectes de Data Commons, dins l’àmbit de Next Generation, organitzades per la Universitat de Göttingen.

Crossas va participar en unes “Converses de Data Commons” que formaven part d’aquesta trobada, que duia el nom de Virtual SciDatCon 2021 i l’organitzava el Comittee on Data International Science Council (CODATA). Va fer nit a Alemanya però això no va encarir el viatge perquè la Universitat de Göttingen es va fer càrrec de les despeses de desplaçament i allotjament. Només ha cobrat aquests 94,85 euros de dietes.

Tot un exemple d’austeritat que recull el portal de Dades Obertes de la Generalitat de Departament on treballa Mercè Crossas.

(Visited 168 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari