La mare de la jove violada pregunta a Sánchez: “Pot dormir tranquil?”

En una segona carta, també critica la ministra d'Igualtat, Irene Montero, per no haver-se pronunciat en aquest cas

Concentració a Igualada

La mare de la menor de 16 anys violada a Igualada ha enviat una segona carta al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en què li pregunta si pot “dormir tranquil” i carrega contra la ministra d’Igualtat, Irene Montero, perquè, segons la seva opinió, no s’ha “pronunciat” sobre aquest cas.

La menor, que va ser violada i agredida després de sortir d’una discoteca, es continua recuperant a l’hospital, on ja ha estat operada en tres ocasions.

La mare de la víctima, que fa quinze dies ja va remetre una carta a Sánchez demanant-li endurir les lleis contra els violadors, li ha fet arribar una segona missiva en què reclama que s’aprovi la pena de mort per als agressors sexuals.

“Senyor president, vostè pot dormir a les nits tranquil?”, diu la carta, en què la mare de la menor agredida retreu a la ministra d’Igualtat que no s’hagi “pronunciat” sobre la violació i li adverteix: “El que calla atorga, o està amb mi o està en contra meu”.

Tot i l’afirmació de la mare de la menor, Montero va condemnar la violació el 5 de novembre passat en una intervenció en unes jornades, en què va expressar el seu afecte i suport a la jove i va assegurar que no descansaria fins que “totes les dones visquin lliures del terror sexual”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “La mare de la jove violada pregunta a Sánchez: “Pot dormir tranquil?””

Deixa un comentari

Notícies més llegides