Els experts recomanen que el certificat covid s’estengui

Els contagis segueixen creixent a Catalunya, passant a ser el doble des de la festivitat de Tots Sants

Covid 19

Els contagis per covid-19 a Catalunya segueixen creixent de manera preocupant segons els experts en malalties infeccioses. En aquest context, els investigadors recomanen que s’ampliï l’espectre de situacions en les quals es demani el certificat covid de vacunació. L’investigador del Grup de Recerca sobre Biologia Computacional i Sistemes Complexos del Departament de Física a la Universitat Politècnica de Catalunya (BIOCOMSC), Daniel López-Codina, ha recomanat que el certificat covid s’estengui “al màxim d’accions”.

López-Codina, en declaracions al programa Cafè d’idees de RTVE, ha destacat que en un moment que la malaltia s’està estenent de nou per tot Europa, segueix sent molt complicat fer pronòstics sobre la covid-19. Tot i això, l’investigador de BIOCOMSC confia que el creixement de la incidència del coronavirus i la pressió hospitalària no arribi a valors molt alts.

Aquest dilluns, el Departament de Salut ha informat de 4.000 nous contagis per covid-19 a Catalunya en els darrers dies, passant de 52 a 86 nous contagis per 100.000 habitants. A hores d’ara hi ha 376 pacients ingressats als centres hospitalaris i 90 pacients ingressats en UCI. Salut no ha informat de cap defunció en el darrer comunicat sobre l’evolució de la malaltia, mentre que el risc de rebrot ha pujat fins als 130 punts, l’índex més alt des del passat mes d’agost

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari