Quin hauria de ser l’eslogan d’Espanya, segons Peyu i Jair Domínguez?

“Terra i anar tapant”, els anys trenta, segons Peyu i “calç viva i anar tapant”, els anys vuitanta, segons Jair Domínguez. Peyu va penjar a Twitter un fragment enregistrat pel segon capítol de la nova temporada del seu programa Bricoheroes on arribaven a aquesta conclusió després de construir un taüt de fusta. Peyu afirma en aquest vídeo que “l’eslogan d’Espanya podria ser: terra i anar tapant” després de parlar amb Jair sobre els morts a les cunetes durant la guerra civil. Domínguez s’hi va afegir després per sentenciar que aquest eslògan seria vàlid “fins els vuitanta. Llavors ja era: cal viva i anar tapant”.

Aquest enregistrament, però, no està en el capítol que la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) va emetre el diumenge 31 d’octubre. Peyu el va penjar al seu perfil de Twitter el mateix dia per anunciar el programa que es podria veure a partir de les 10 de la nit però no va denunciar cap censura com havia fet amb el vídeo on va difondre el gag que el director de TV3, Vicent Sanchis, els va suprimir on l’humorista deia que li faria il·lusió que “me la xupés la Letizia”. Es va produir, doncs, la curiosa circumstància que Peyu va anunciar el programa que s’emetria unes hores després amb un vídeo que no apareixia en el capítol pujat al canal de youtube de la CCMA i que es pot veure al portal ‘a la carta’ dels programes de TV3.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides