Suspenen les sortides i visites de Brians 2 pel brot de covid

El centre penitenciari acumula 243 casos positius, la majoria asimptomàtics

Centre penitenciari de Brians 2

El Departament de Justícia de la Generalitat ha suspès les visites i les sortides programades dels presos de Brians 2 (Sant Esteve Sesrovires) a causa del brot de covid-19 que manté aquest centre penitenciari confinat des d’aquest dilluns. Ja hi ha 243 interns afectats, i l’objectiu que persegueixen aquestes restriccions és evitar que els contagis es propaguin encara més.

Així, les comunicacions es faran per videoconferència, i es doblaran el nombre de trucades telefòniques, que passaran de deu a vint setmanals. No es permetran les comunicacions orals ni els vis-a-vis, i tampoc l’entrada de personal extern, inclosos els serveis religiosos i els voluntaris.

La majoria dels positius són asimptomàtics, però el brot ha obligat a aïllar vuit mòduls i a confinar els presos de quatre més. Segons les dades de Justícia, el 82% dels interns del centre penitenciari ha rebut la pauta completa de vacunació.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.