Suspenen les sortides i visites de Brians 2 pel brot de covid

El centre penitenciari acumula 243 casos positius, la majoria asimptomàtics

Centre penitenciari de Brians 2

El Departament de Justícia de la Generalitat ha suspès les visites i les sortides programades dels presos de Brians 2 (Sant Esteve Sesrovires) a causa del brot de covid-19 que manté aquest centre penitenciari confinat des d’aquest dilluns. Ja hi ha 243 interns afectats, i l’objectiu que persegueixen aquestes restriccions és evitar que els contagis es propaguin encara més.

Així, les comunicacions es faran per videoconferència, i es doblaran el nombre de trucades telefòniques, que passaran de deu a vint setmanals. No es permetran les comunicacions orals ni els vis-a-vis, i tampoc l’entrada de personal extern, inclosos els serveis religiosos i els voluntaris.

La majoria dels positius són asimptomàtics, però el brot ha obligat a aïllar vuit mòduls i a confinar els presos de quatre més. Segons les dades de Justícia, el 82% dels interns del centre penitenciari ha rebut la pauta completa de vacunació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides