Suspenen les sortides i visites de Brians 2 pel brot de covid

El centre penitenciari acumula 243 casos positius, la majoria asimptomàtics

Centre penitenciari de Brians 2

El Departament de Justícia de la Generalitat ha suspès les visites i les sortides programades dels presos de Brians 2 (Sant Esteve Sesrovires) a causa del brot de covid-19 que manté aquest centre penitenciari confinat des d’aquest dilluns. Ja hi ha 243 interns afectats, i l’objectiu que persegueixen aquestes restriccions és evitar que els contagis es propaguin encara més.

Així, les comunicacions es faran per videoconferència, i es doblaran el nombre de trucades telefòniques, que passaran de deu a vint setmanals. No es permetran les comunicacions orals ni els vis-a-vis, i tampoc l’entrada de personal extern, inclosos els serveis religiosos i els voluntaris.

La majoria dels positius són asimptomàtics, però el brot ha obligat a aïllar vuit mòduls i a confinar els presos de quatre més. Segons les dades de Justícia, el 82% dels interns del centre penitenciari ha rebut la pauta completa de vacunació.

(Visited 69 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari