La PAH ocupa l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i aconsegueix una reunió amb la consellera Cervera

Els activistes exigeixen a Junts que retiri esmenes "retalladores" a la futura llei contra els desnonaments

Activistes de la PAH a l'Agència de l'Habitatge de Catalunya
Activistes de la PAH a l'Agència de l'Habitatge de Catalunya

Desenes d’activistes de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) han ocupat aquest divendres al matí la seu de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, ubicada al carrer de la Diputació número 92 de Barcelona, per exigir a Junts la retirada d’esmenes a la futura llei contra els desnonaments, que consideren “retalladores”.

Com a resultat d’aquesta acció, han pogut celebrar que la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, ha acceptat reunir-se amb ells la setmana vinent.

La PAH no només reivindica el contingut de la llei 24/2015 davant el temor que sigui retallada, sinó que retreu a Junts que no ha aconseguit posar a zero la llista d’espera de la mesa d’emergència, després d’anys de gestió.

La portaveu de la PAH, Lucía Delgado, ha reclamat que “quedi clar que no podem transferir als grans propietaris diners públics que són per a reallotjar famílies, per evitar desnonaments de petits propietaris i construir habitatges socials”.

(Visited 114 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari