Un jutge ordena el tancament del bufet d’advocats de Boye per fallida econòmica

Isabel Elbal, administradora del despatx, va sol·licitar un concurs de creditors el passat 29 de setembre

Gonzalo Boye
Gonzalo Boye a TV3

El titular del jutjat Mercantil número 16 de Madrid, Carlos Nieto Delgado, ha ordenat el tancament de Boye-Elbal & Asociados, el bufet d’advocats de Gonzalo Boye i la seva esposa, Isabel Elbal, a causa de la situació d’insolvència econòmica que afecta l’empresa. El bufet, que, entre d’altres, porta les causes dels expresidents de la Generalitat Carles Puigdemont i Quim Torra, va sol·licitar un concurs de creditors el passat 29 de setembre, però, com ha publicat La Información, finalment ha hagut de tancar.

Segons el jutge, l’empresa no disposava de béns de cap mena per fer front als deutes. De fet, tal com explica el mitjà citat, el 2020 el despatx de Boye i Elbal va declarar 294.095 euros d’ingressos i 109.341 euros de pèrdues econòmiques, i va tancar l’exercici amb uns fons de maniobra negatiu de 6.542 euros.

El diari digital assenyala que Elbal, administradora única del bufet des del 28 de febrer del 2020 -quan Boye va desvincular-se de la seva gestió-  s’ha negat a donar explicacions sobre els motius que la van dur a sol·licitar el concurs de creditors, i tampoc ha desvelat per què el jutge ha ordenat el tancament del bufet. El que sí que ha aclarit Elbal és que els professionals que treballaven al bufet segueixen exercint, per compte propi, la representació i defensa dels seus clients.

(Visited 17.023 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari