Robats a punta de pistola els ordinadors i mòbils dels Pujol investigats per l’Audiència Nacional

L'assalt va tenir lloc fa un any a Madrid quan els aparells, en poder de l'Audiència Nacional, s'enviaven a Barcelona

Jordi Pujol
Jordi Pujol

Quatre homes amb la cara tapada van assaltar a punta de pistola l’any passat la furgoneta de l’empresa MRW que havien contractat els advocats dels Pujol Ferrusola per transportar de Madrid a Barcelona els ordinadors, tauletes, telèfons mòbils i memòries USB de la família de l’expresident Jordi Pujol que, en el marc de la instrucció del cas Pujol, estaven en poder de l’Audiència Nacional.

L’assalt, segons ha revelat La Sexta, va tenir lloc el 23 de novembre del 2020 a les 19:45 hores, a l’avinguda Entrevías de Madrid, i es va perpetrar quan la furgoneta de MRW s’havia aturat en un semàfor. Aleshores, quatre encaputxats van sortir d’un vehicle tot terreny que duia les llunes tintades, van trencar un dels vidres de la furgoneta i van fer fora el conductor, a qui van obligar a estirar-se cap per avall. Els assaltants van fugir conduït els dos vehicles i la furgoneta va aparèixer calcinada unes hores més tard.

Entre el material informàtic robat, obtingut pels investigadors policials en diversos escorcolls efectuats en domicilis i despatxos dels membres de la família Pujol Ferrusola des del 2014, hi ha 15 memòries USB, 8 ordinadors, diversos monitors, telèfons mòbils, targetes de memòria, tauletes i DVD, segons la mateixa informació.

Els advocats de la família Pujol Ferrusola havien sol·licitat la devolució dels aparells al·legant que contenien informació privada i professional no relacionada amb els fets que investiga l’Audiència Nacional.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides