L’ANC, l’ariet de JxCat a Madrid

L’ANC ja fa temps que manté postulats que acostumen a coincidir només amb els de JxCat. Però el cap de setmana passat, l’entitat va voler fer un posicionament del seu secretariat nacional que suposava un calc de l’argumentari d’aquest partit respecte dels pressupostos de l’Estat i l’estratègia a Madrid.

A la pràctica, el que demanava l’ANC suposava fer d’ariet de JxCat dins i fora de l’independentisme, a Madrid. I és que l’entitat va convidar els partits independentistes a bloquejar l’estabilitat del govern espanyol, no negociar res i votar en contra dels pressupostos, a més de reclamar que tots tres grups fessin el mateix i tinguessin acció conjunta coordinada en tot.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides