Mediapro col·loca un altre programa a Catalunya Ràdio: ‘Fulles perennes’

Repesca l’ex-conseller de la Generalitat Alfred Bosch perquè faci els guions d’un podcast setmanal dedicat a llibres que tracten de la història de Catalunya

La productora audiovisual Mediapro continua col·locant programes a TV3 i Catalunya Ràdio. L’últim que ha venut a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) és Fulles perennes, un podcast setmanal de Catalunya Ràdio que va començar a distribuir-se al portal de la CCMA el passat 25 d’octubre. En aquest portal es descriu Fulles perennes com “un podcast dirigit per Enric Calpena que explica el context i la repercussió d’alguns llibres cabdals de la Història de Catalunya”.

A la fitxa del programa hi figura, a més de Calpena, que la producció corre a càrrec de Pilar Razquin i que els guions els fa l’ex-conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat, Alfred Bosch. La trajectòria política de Bosch s’obvia en la nota de premsa amb què la CCMA va anunciar l’estrena del programa. D’ell es diu que és “doctor en Història, professor i autor de novel·les històriques, amb les quals ha guanyat premis com el Sant Jordi, el Ramon Llull, el Nestor Luján i el Prudenci Bertrana” i que “ha escrit diversos assajos històrics, que també han estat guardonats” però no es fa cap referència a la seva etapa com a conseller de la Generalitat o portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats i l’ajuntament de Barcelona.

Pilar Razquin és també productora d’un altre programa de Mediapro a Catalunya Ràdio: En guàrdia! Aquest programa fa vint anys que el dirigeix i presenta Enric Calpena, està centrat també en fets històrics i s’emet actualment els diumenges de 15 a 16 hores. La CCMA paga 51.600 euros a Mediaproduccion, l’empresa del grup Mediapro que realitza En guàrdia! El cost dels podcasts de Fulles perennes encara no l’ha fet públic la CCMA.

Els quatre primers episodis de Fulles perennes, d’una durada d’entre 22 i 27 minuts, han estat dedicats als darrers dies de la Catalunya Republicana, a través de les explicacions que en va donar el periodista i polític d’Esquerra Republicana de Catalunya, Antoni Rovira i Virgili.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides