Elena respon Marlaska que la Policia Nacional “no hauria de fer servir” pilotes de goma

El conseller d'Interior diu que actua "amb la màxima contundència" contra les agressions a mossos

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, discrepa del ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, sobre la conveniència de l’ús de pilotes de goma per part dels cossos policials per fer front a situacions de seguretat ciutadana. El conseller Elena, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha afirmat que la Policia Nacional “no hauria de fer servir” pilotes de goma, després que el ministre Grande-Marlaska deixés entreveure fa uns dies que la Policia Nacional seguiria fent servir aquesta mena de projectils.

En aquest context, el titular del Departament d’Interior ha afirmat que el cos de Mossos d’Esquadra no té inconvenient en què hi hagi debat polític sobre les eines que han de fer servir aquest cos per a fer la seva feina, com és el debat de l’ús de bales de foam contra manifestants. Però, Elena afirma que els Mossos demanen que quedi clar “negre sobre blanc, quins són els problemes que hi ha, quins problemes genera uns elements que ja existeixen, i quines alternatives millors puguin haver-hi”.

Per altra banda, Joan Ignasi Elena diu que “ens preocupen les agressions a mossos” que s’estan donant repetidament en els darrers mesos, com és el cas de l’atac que han patit agents del cos aquest cap de setmana a Nou Barris quan procedien a una detenció. Elena ha defensat que “hi estem posant tots els mitjans i actuem amb la màxima contundència”, afegint que dona “tot el suport als agents agredits a Nou Barris”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides