Arran amenaça els espanyolistes al Clot: “Comporta’t o rebràs!”

L’organització juvenil de la CUP equipara les seves actituds amb les de feixistes i racistes

La pancarta d'Arran al Clot-Camp de l'Arpa
La pancarta d'Arran al Clot-Camp de l'Arpa

Foto: @LaRubiaInc (Twitter)

L’organització juvenil independentista Arran, vinculada amb la CUP, ha penjat una pancarta al carrer de la Sèquia Comtal de Barcelona, durant les festes del Clot-Camp de l’Arpa, per amenaçar les persones que mostrin actituds “espanyolistes”, mitjançant el missatge “Comporta’t o rebràs!”.

De fet, equiparen aquestes actituds amb les de feixistes i racistes, incloent-les en la llista dels comportaments que rebutgen. “Benvinguts al Clot-Camp de l’Arpa. No hi ha espai per actituds masclistes, LGTBIfòbiques, espanyolistes, feixistes, racistes, classistes. Comporta’t o rebràs!”, hi manifesta Arran.

La territorial d’aquesta organització a Clot-Camp de l’Arpa ha manifestat a Twitter que “l’espanyolisme més ranci es presenta de moltes formes, una d’elles és criticar un camarada que li demanen vuit anys de presó per una manifestació antifeixista”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.