Justícia confina la presó de Brians 2 pel brot de covid que afecta ja 92 persones

El confinament comportarà que es limitin al màxim les entrades i sortides de presos i se suspenguin els trasllats d'interns

Centre penitenciari de Brians 2

La Generalitat confinarà el centre penitenciari Brians 2 a partir de demà dilluns per un brot de covid per a evitar una possible expansió del virus, segons ha informat aquest diumenge el Departament de Justícia i recull La Vanguardia. El Govern ha pres aquesta decisió després de “valorar la situació i seguir les indicacions dels responsables sanitaris”.

El confinament de Brians 2 comportarà que es limitin al màxim les entrades i sortides de presos i se suspenguin els trasllats d’interns que tinguin com a origen o final aquest centre penitenciari per a evitar que la malaltia s’estengui a altres presons. D’altra banda, es realitzaran garbellats a la població reclusa i als treballadors de Brians 2 al llarg de la setmana vinent.

Fins avui, hi ha nou mòduls afectats (dos aïllats i set confinats) amb un total de 92 presos i set empleats que han donat positiu en covid, la gran majoria asimptomàtics. El Departament de Justícia informa també que aquest dilluns es celebrarà una reunió extraordinària del comitè de crisi per a “concretar la temporització de la mesura urgent adoptada i per a valorar altres mesures preventives”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides